INFORMACIJE

Politika privatnosti

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu.

U tom smislu od Vas samo tražimo osnovne podatke koji su nam neophodni za sprovođenje ,,online“, prodaje, odnosno podatke koje će nam omogućiti da Vas, u skladu sa propozicijama Lederlux Style i dobrim poslovnim običajima, informišemo o svemu što može doprineti poboljšanju naše usluge, sa jedne, te povećanju Vašeg zadovoljstva našom sulugom, sa druge strane..

Konačno, svi podaci koje prikupimo kroz ,,online“ prodaju, uključujući i podatke o proizvodima koje naši kupci traže i kupuju, odnosno stranicama koje posećuju, biće pažljivo analizirani i obrađeni, a isti će biti iskorišćeni za poboljšanje naše ponude kao i izgleda naše stranice, sve u cilju omogućavanja jednostavnije, sigurnije, brže i udobnije kupovine.

Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla, pa se ovim obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni su za poštovanje ove Politike privatnosti.

Potrošač garantuje za tačnost i istinitost svih informacija poslatih Prodavcu i odgovoran je za pristup svom sistemu i zaštitu svojih korisničkih informacija i lozinke.

Potrošač može dati saglasnost Prodavcu da ga obaveštava o svojim novim ponudama, akcijama i sniženjima na broj telefona i e-mail adresu. Potrošač u svakom trenutku, slanjem zahteva u pisanoj ili elektronskoj formi , može povući svoju saglasnost posle čega neće dobijati pomenuta obaveštenja.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

INFORMACIJE

Uslovi koriscenja

Opšti uslovi poslovanja Lederlux Style Internet prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje Preduzeće za proizvodnju, unutrašnju i spoljnu trgovinu Lederlux Style (u daljem tekstu: “Prodavac”). Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice detaljnije su utvrđeni po oblastima kojima možete pristupiti klikom na željenu oblast, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksom elektronskog poslovanja. Opšti uslovi poslovanja definišu delatnost Internet prodavnice, korisnike prava i poslovni odnos između prodavca i potrašača.

Internet  prodavnica je informacioni sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda potrošačima. Njime upravlja Preduzeće za proizvodnju, unutrašnju i spoljnu trgovinu Lederlux Style. Korisnik je osoba koja koristi navedeni sistem, odnosno potrošač u Internet prodavnici.

INFORMACIJE

Isporuka

Nakon potvrde kupovine, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Period obrade porudžbine je najčešće 1 radni dan, u većini slučajeva to bude u roku od nekoliko sati. Nakon toga, poslaćemo Vam SMS poruku sa potvrdom o dostupnosti poručenih artikala i tačnom vremenu slanja paketa. Vikendom se paketi ne šalju što znači da se sve porudžbine napravljene petkom popodne ili vikendom, šalju u ponedeljak (sem ukoliko Vas ne obavestimo drugačije). Iako rok isporuke treba da bude 24h-48h od trenutka slanja paketa, on isključivo zavisi od kurirske službe i mi na njega nemamo uticaj.

INFORMACIJE

Preuzimanje posiljke

Izabrana kurirska služba za dostavu porudžbine je Aks express kurir – eksterna firma koja vrši dostavu robe. Pošiljke se isporučuju na adresu navedenu u porudžbini u periodu od 08 do 18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči dva puta. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

INFORMACIJE

Cena isporuke

Cena isporuke se obračunava na osnovu mase i vrednosti paketa po važećem cenovniku kompanije „Aks express kurir“ i mi na nju ne možemo uticati.